×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Voorwaarden & amp; Voorwaarden

Welkom bij Vormeo.com!
De algemene voorwaarden voor het gebruik van Vormeo.com en alle bijbehorende services worden beschreven in deze Overeenkomst (de "Overeenkomst").
Toegang tot, browsen of anderszins gebruik van de site geeft aan dat u akkoord gaat met alle bepalingen en voorwaarden. Lees deze overeenkomst aandachtig voordat u doorgaat. Vormeo.com behoudt zich het recht voor om alle bepalingen en voorwaarden van deze website op elk moment te wijzigen.
Onder deze Overeenkomst vallen de betalingsverwerkingsdiensten voor de goederen en diensten die op deze website zijn gekocht, afhankelijk van het type betaalmethode dat wordt gebruikt om de goederen en diensten te kopen. Deze voorwaarden worden beheerst door EU-wetgeving, zonder rekening te houden met conflicterende wettelijke bepalingen.

Vormeo behoudt zich het recht voor om deze verklaring in het toepassingsgebied van de wet uit te leggen en heeft het recht deze verklaring op elk moment te wijzigen.

Orderacceptatie

Houd er rekening mee dat er bepaalde bestellingen kunnen zijn die we niet kunnen accepteren en moeten annuleren.
Wanneer u een aankoop doet, gaat u ermee akkoord dat het risico van verliesoverdracht van Vormeo naar u gaat vanaf het moment dat wij uw bestelling bij de vervoerder afleveren. U draagt alle gerelateerde aansprakelijkheden en risico's tijdens het transport door derden van uw bestelling.
Als u geen producten heeft ontvangen, neem dan contact met ons op en wij zullen het door u bestelde product opnieuw verzenden na bevestiging van enkele details.

Prijzen in verschillende valuta's

De prijzen van producten die worden verkocht door Vormeo.com zijn gebaseerd op cijfers die zijn berekend in Amerikaanse dollars (US $). Prijzen weergegeven in andere valuta worden geconverteerd vanuit Amerikaanse dollars volgens de meest actuele conversiepercentages. Aanduidingen van valuta op de Site, anders dan op de individuele productpagina, zijn mogelijk niet de meest recente. Delen van de site waar niet-VS.
denominaties van valuta die mogelijk onnauwkeurig zijn, omvatten, maar zijn niet beperkt tot, promotiebanners, promotiepagina's en informatie over productcategoriepagina's. De prijs die op een afzonderlijke productpagina wordt weergegeven, ongeacht de valutadenominatie, is de huidige prijs die u aansprakelijk bent voor betaling aan Vormeo.com, exclusief verzendkosten.

Gebruik van Vormeo:

U verklaart en garandeert dat u ten minste 16 jaar oud bent of de Site bezoekt onder toezicht van uw ouders of voogd. U bent als enige verantwoordelijk voor alle toegang tot en gebruik van deze site door iemand die het wachtwoord en de identificatie gebruikt die oorspronkelijk aan u was toegewezen, ongeacht of u toestemming hebt gegeven voor dergelijke toegang tot en gebruik van deze site.
Merk op:
Vormeo.com kan vanuit verschillende magazijnen worden verzonden. Voor bestellingen met meer dan een artikel, kunnen we uw bestelling naar eigen goeddunken splitsen in verschillende pakketten op basis van voorraadniveaus. Bedankt voor uw begrip.

Account Verantwoordelijkheid

Met uitzondering van Vormeo-fouten bent u verantwoordelijk voor alle acties van uw account, inclusief, maar niet beperkt tot, het online ondertekenen van verschillende overeenkomsten, het plaatsen van artikelen, het kopen van goederen en diensten en het bekendmaken van informatie.

Routine onderhoudsinstructies.

Als u merkt dat een ongeautoriseerd gebruik van uw account om u aan te melden bij het Vormeo-platform of een andere situatie die ertoe kan leiden dat uw account wordt gestolen of verloren gaat, raden wij u aan ons onmiddellijk op de hoogte te stellen voor verwerking. U begrijpt dat elke actie die door Vormeo wordt ondernomen redelijk lang duurt en dat Vormeo op uw verzoek actie kan ondernemen om de vorming of uitbreiding van de gevolgen van een inbreuk te voorkomen of te voorkomen. Vormeo is niet aansprakelijk, tenzij Vormeo een wettelijke fout maakt.

Recensies en opmerkingen

Tenzij anders vermeld elders in deze Overeenkomst of op de site, alles wat u indient of plaatst op Vormeo.com, inclusief, zonder beperking, ideeën, knowhow, technieken, vragen, recensies, opmerkingen en suggesties (gezamenlijk "Inzendingen" ) zal worden behandeld als niet-vertrouwelijk en niet-eigendomsrechtelijk, en door in te dienen of te posten, stemt u ermee in onherroepelijk de toegang en alle intellectuele eigendomsrechten die daarmee verband houden (met uitzondering van de morele rechten zoals het auteursrecht) zonder kosten aan Vormeo.com te verlenen, en aan Vormeo. com zal royalty-vrije gebruiksrechten hebben.
U mag geen vals e-mailadres gebruiken, zich voordoen als iemand anders dan uzelf, of anderszins Vormeo.com of derden misleiden met betrekking tot de herkomst van inzendingen of inhoud. Vormeo.com kan, maar is niet verplicht om Inzendingen (inclusief opmerkingen of recensies) voor welke reden dan ook te verwijderen of te bewerken.
Alle tekst, afbeeldingen, foto's of andere afbeeldingen, knoppictogrammen, audioclips, logo's, slogans, handelsnamen of woordsoftware en andere inhoud op de website van Vormeo.com (gezamenlijk "Inhoud"), behoren uitsluitend toe aan Vormeo.com of de juiste leveranciers van inhoud. Alle rechten die niet uitdrukkelijk worden verleend, zijn voorbehouden aan Vormeo.com. Overtreders worden vervolgd voor de volle omvang van de wet.

Links

Deze site kan links bevatten naar andere sites op internet die eigendom zijn van en worden beheerd door derden. U erkent dat Vormeo.com niet verantwoordelijk is voor de werking van of inhoud die zich op of via een dergelijke site bevindt.